Termeni ╚Öi Condi╚Ťii

Ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii se aplic─â la toate serviciile oferite prin intermediul acestui site, fie ele gratuite sau pl─âtite. V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii ├«nainte de a utiliza serviciile noastre.

Acest document reglementeaz─â utilizarea platformei online Global FX (denumit─â ├«n continuare ÔÇ×Termeni ╚Öi Condi╚ŤiiÔÇŁ) ╚Öi stabile╚Öte condi╚Ťiile privind accesul ╚Öi utilizarea con╚Ťinutului site-ului pentru orice persoan─â. De asemenea, acesta reglementeaz─â rela╚Ťiile juridice dintre Global FX ╚Öi Utilizator atunci c├ónd Utilizatorul plaseaz─â o comand─â pentru achizi╚Ťionarea produselor oferite de Global FX.

Ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii se aplic─â ├«n rela╚Ťia dintre Utilizator ╚Öi Global FX sau alte societ─â╚Ťi asociate ╚Öi colaboratoare ale acesteia.

├Än cazul ├«n care vizitatorul sau utilizatorul nu este de acord cu ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii ╚Öi nu ├«i accept─â prevederile, este rugat s─â p─âr─âseasc─â site-ul ╚Öi s─â nu utilizeze serviciile sale. Continuarea navig─ârii pe site ╚Öi plasarea unei comenzi reprezint─â o acceptare expres─â, complet─â ╚Öi necondi╚Ťionat─â a acestor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii ╚Öi a Politicii de Confiden╚Ťialitate.

Global FX ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica unilateral prevederile acestor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii ╚Öi ale Politicii de Confiden╚Ťialitate, precum ╚Öi de a actualiza sau ad─âuga informa╚Ťii, de a suspenda sau ├«ntrerupe func╚Ťionarea site-ului sau a oric─ârei p─âr╚Ťi a acestuia, f─âr─â notificare prealabil─â. Prin utilizarea site-ului, Vizitatorul sau Utilizatorul accept─â ╚Öi consimte la aceste posibile modific─âri.

Acceptarea termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor:

Folosind serviciile noastre, accepta╚Ťi s─â respecta╚Ťi ╚Öi s─â v─â conforma╚Ťi termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor prezentate aici.

Con╚Ťinutul site-ului:

Con╚Ťinutul site-ului, inclusiv informa╚Ťiile ╚Öi materialele disponibile pe acesta, sunt protejate de drepturile de autor ╚Öi alte legi aplicabile.

Pentru a plasa o comand─â ├«n mod legal ├«n scopul achizi╚Ťion─ârii de produse sau pentru a ├«ncheia orice alt tip de contract ├«n cadrul programului de afiliere marketing, Utilizatorul trebuie s─â ├«ndeplineasc─â urm─âtoarele condi╚Ťii: (i) s─â aib─â v├órsta minim─â de 18 ani sau s─â aib─â capacitatea deplin─â de exerci╚Ťiu, sau s─â fie reprezentat legal, ori s─â aib─â ├«ncuviin╚Ťarea unui reprezentant legal; (ii) s─â furnizeze informa╚Ťii de contact corecte, complete ╚Öi actualizate; (iii) s─â accepte ├«n mod expres ╚Öi necondi╚Ťionat ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii.

Utilizatorul trebuie s─â se ab╚Ťin─â de la plasarea de comenzi false sau frauduloase. ├Än caz contrar, Global FX ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula comanda ╚Öi de a lua m─âsurile legale necesare.

Global FX poate bloca accesul sau contul oric─ârui Utilizator care ├«ncalc─â regulile sau nu respect─â condi╚Ťiile de colaborare din cadrul programului de afiliere marketing, f─âr─â notificare prealabil─â, ╚Öi poate lua m─âsuri legale, dac─â este necesar, ├«n vederea protej─ârii intereselor sale.

Utilizatorului îi este interzis să copieze, utilizeze sau distribuie Produsul în întregime sau în parte fără acordul prealabil și scris al Global FX.

Utilizatorul ├«n╚Ťelege ╚Öi accept─â c─â accesul la produse se face pe maximum dou─â dispozitive simultan folosind datele de autentificare aferente contului (numele de utilizator ╚Öi parola). Echipa noastr─â tehnic─â poate monitoriza activitatea contului pentru a detecta activit─â╚Ťi suspecte.

Este strict interzis─â v├ónzarea, rev├ónzarea sau distribuirea produselor achizi╚Ťionate de la Global FX ├«n scopuri comerciale.

Prin plasarea unei comenzi, Utilizatorul accept─â forma de comunicare la distan╚Ť─â utilizat─â de Global FX ├«n procesul de achizi╚Ťionare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza furnizarea de produse în cazul în care solicitarea poate avea un scop ilegal sau imoral și de a informa Utilizatorul despre această decizie.

Sfaturi de tranzac╚Ťionare:

Toate consultan╚Ťele privind tranzac╚Ťiile furnizate prin intermediul serviciilor noastre sunt doar exprim─âri de opinie ╚Öi nu trebuie considerate ca o recomandare sau o promisiune. Orice decizie privind tranzac╚Ťionarea pe pie╚Ťele financiare este subiectul discern─âm├óntului fiec─ârui client ╚Öi cade ├«n responsabilitatea sa exclusiv─â.

Comanda și încheierea contractului:

Informa╚Ťiile ╚Öi datele prezentate ├«n sec╚Ťiunea de prezentare a produselor nu reprezint─â o ofert─â din partea Global FX, ci o invita╚Ťie de a face o ofert─â.

Comanda poate fi efectuat─â exclusiv online, atunci c├ónd Utilizatorul selecteaz─â produsul pe care dore╚Öte s─â ├«l achizi╚Ťioneze. Dup─â alegerea produsului dorit, comanda se realizeaz─â prin intermediul paginii de comand─â, unde sunt furnizate urm─âtoarele detalii:

a) datele comenzii: nume, prenume, adresa de e-mail
b) metoda de plată: prin selectarea uneia dintre variantele indicate și completarea datelor aferente cardului bancar.

Prin plasarea comenzii, Utilizatorul confirm─â c─â toate datele furnizate sunt precise, complete ╚Öi autentice. ├Än cazul achizi╚Ťion─ârii de produse digitale, Utilizatorul va crea un cont cu o parol─â pentru a avea acces la acestea ╚Öi poate, de asemenea, s─â creeze un cont de afiliere ├«n scopuri de marketing. Noi nu ne asum─âm responsabilitatea ├«n cazul ├«n care Utilizatorul ├«╚Öi pierde datele de cont.

Pentru a identifica ╚Öi corecta eventualele erori care pot ap─ârea ├«n timpul introducerii datelor, Utilizatorul poate utiliza adresa electronic─â furnizat─â de Global FX pentru a semnala ╚Öi corecta informa╚Ťiile introduse incorect.

În cazul în care, din diverse motive, comanda nu poate fi procesată, Utilizatorul va fi informat în cel mai scurt timp posibil.

P─âstr─âm dreptul nostru absolut ╚Öi discre╚Ťionar de a refuza acceptarea unei oferte de achizi╚Ťie a unuia sau mai multor Produse, f─âr─â a fi obliga╚Ťi s─â furniz─âm o justificare. ├Än astfel de situa╚Ťii, nu se va ├«ncheia niciun contract ├«ntre p─âr╚Ťi, iar noi nu vom avea nicio r─âspundere.

De asemenea, ne rezerv─âm dreptul de a retrage sau bloca produsele promovate pe site spre achizi╚Ťionare ╚Öi/sau de a ╚Öterge orice alte informa╚Ťii referitoare la acestea, ├«n orice moment.

Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă plasată în cazul unor motive justificate, printre care putem enumera:

ÔÇô suspiciunea de fraud─â;
ÔÇô neefectuarea pl─â╚Ťii;
ÔÇô neacceptarea Tranzac╚Ťiei de c─âtre banca emitent─â a cardului Utilizatorului;
ÔÇô invalidarea Tranzac╚Ťiei de c─âtre procesatorul de carduri;
ÔÇô furnizarea de c─âtre Utilizator a unor date incomplete sau eronate;
ÔÇô suspiciunea rezonabil─â a Global FX c─â Utilizatorul urm─âre╚Öte un scop ilicit sau c─â poate produce orice fel de prejudicii Global FX sau afilia╚Ťilor ori colaboratorilor acestuia;
ÔÇô nerespectarea ├«ntocmai a Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor din prezentul document.

Contractul dintre p─âr╚Ťi va fi considerat ├«ncheiat ├«n momentul ├«n care Utilizatorul efectueaz─â plata folosind mijloacele electronice de plat─â. Acest moment se ├«n╚Ťelege atunci c├ónd contul Global FX este creditat cu suma achitat─â de Utilizator.

Orice sume de bani primite ca urmare a pl─â╚Ťilor efectuate ├«n baza unor comenzi care, din diverse motive, nu au putut fi procesate sau onorate, vor fi restituite Utilizatorului de c─âtre Global FX.

Pre╚Ť, modalitate de plat─â:

Pre╚Ťurile produselor sunt exprimate ├«n Euro ╚Öi includ taxa pe valoarea ad─âugat─â (TVA). Pre╚Ťurile afi╚Öate sunt pre╚Ťuri finale, iar pl─â╚Ťile sunt procesate ├«n moneda na╚Ťional─â, Lei, la cursul de schimb al b─âncii Utilizatorului, indiferent de valuta contului din care se face plata.

Costul total al produselor digitale va fi achitat ├«n avans de c─âtre Utilizator ├«n momentul achizi╚Ťiei.

Global FX ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica sau actualiza pre╚Ťurile produselor oric├ónd. O astfel de actualizare va ├«nlocui orice pre╚Ť afi╚Öat anterior pentru produsul respectiv.

├Än cazul ├«n care pre╚Ťul sau alte detalii despre produse sunt afi╚Öate ├«n mod incorect ├«n prezentare, din orice motiv, Global FX va informa Utilizatorul care a plasat o comand─â ├«n aceste condi╚Ťii prin e-mail, imediat ce eroarea este identificat─â.

Global FX nu impune costuri suplimentare, dar nu poate fi f─âcut responsabil pentru orice taxe sau comisioane adi╚Ťionale suportate de Utilizator ├«n leg─âtur─â cu pre╚Ťul produsului achizi╚Ťionat. Aceste costuri pot include, dar nu se limiteaz─â la, comisioanele de transfer sau de schimb valutar, aplicate de banca emitent─â a cardului Utilizatorului, ├«n cazul ├«n care moneda cardului difer─â de moneda v├ónz─ârii.

Plata produselor poate fi efectuat─â prin ordin de plat─â sau cu cardul bancar de credit sau debit ├«n momentul plas─ârii comenzii online, utiliz├ónd procesatorul de pl─â╚Ťi Stripe. Dac─â pl─â╚Ťile sunt efectuate cu cardul bancar, tranzac╚Ťia va ap─ârea pe extrasul de cont cu numele ÔÇťGlobal FXÔÇŁ.

Plata online se realizeaz─â ├«n condi╚Ťii de securitate total─â, cu cardul personal sau de afaceri, iar cardurile acceptate includ VISA (Classic ╚Öi Electron) ╚Öi MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu cod CVV2/CVC2).

Procesarea datelor cardului bancar este exclusiv responsabilitatea serverelor Stripe. Datele confiden╚Ťiale ale cardului Utilizatorului sunt criptate ╚Öi transmise c─âtre banca procesatoare printr-o conexiune securizat─â.

Livrarea ╚Öi transferul propriet─â╚Ťii:

Produsul va fi livrat după încheierea contractului, odată ce plata efectuată de către Utilizator a fost procesată cu succes. Livrarea se va face prin intermediul adresei de e-mail furnizate de Utilizator în momentul plasării comenzii sau prin intermediul contului de acces la produse.

Pentru a accesa produsele, Utilizatorul trebuie s─â creeze un cont furniz├ónd informa╚Ťii esen╚Ťiale, cum ar fi adresa de e-mail ╚Öi o parol─â, ├«n sec╚Ťiunea dedicat─â de pe site sau urm├ónd instruc╚Ťiunile incluse ├«n e-mailurile primite. Aceast─â metod─â asigur─â accesul la produse ╚Öi servicii.

V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â livrarea produsului se realizeaz─â doar ├«n format electronic. ├Än cazul produselor digitale, Utilizatorul prime╚Öte o licen╚Ť─â neexclusiv─â ╚Öi nelimitat─â pentru utilizarea produsului. Dreptul de proprietate asupra produsului r─âm├óne fie ├«n posesia noastr─â, fie a colaboratorilor ╚Öi afilia╚Ťilor no╚Ötri.

Drepturi de autor și de proprietate intelectuală:

Drepturi de autor ╚Öi Proprietate Intelectual─â: Toate informa╚Ťiile ╚Öi materialele disponibile pe acest site, inclusiv con╚Ťinutul integral al produselor, cum ar fi Programul Global FX, sedintele Live, sedintele cu Mentorii si materialele distribuite exclusiv in cadrul proiectului, sunt protejate de drepturile de autor ╚Öi alte legi aplicabile. Acestea reprezint─â proprietate intelectual─â ╚Öi sunt de╚Ťinute de Global FX sau furnizorii no╚Ötri, care ne-au acordat drepturi de utilizare. Ele sunt protejate ├«n conformitate cu Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor ╚Öi drepturile conexe.

Niciun con╚Ťinut de pe acest site, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, m─ârci, grafic─â, elemente de grafic─â web, desene, texte, scripturi, imagini statice sau dinamice, logo-uri, fi╚Öiere audio sau video ╚Öi orice alte date nu pot fi copiate, publicate, distribuite, multiplicare, modificate, transferate c─âtre ter╚Ťi, alterate sau utilizate ├«n mod neconform cu prevederile Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor, f─âr─â acordul nostru scris ╚Öi prealabil sau al furnizorilor no╚Ötri. Orice ├«nc─âlcare a acestor drepturi poate implica ac╚Ťiuni legale.

Licen╚Ť─â de Utilizare:┬áAtunci c├ónd Utilizatorul are acces la materialele con╚Ťinute ├«n Produs, acestuia i se acord─â o licen╚Ť─â revocabil─â, neexclusiv─â, netransferabil─â ╚Öi perpetu─â pentru a utiliza aceste materiale ├«n scop personal. Cu toate acestea, Utilizatorului nu i se acord─â dreptul de a ├«nregistra materialul prin metode video sau audio sau alte mijloace.

M─ârci ╚Öi Drepturi de Design: Numele, imaginile, logo-urile ╚Öi m─ârcile care identific─â Global FX sau ter╚Ťele p─âr╚Ťi, precum ╚Öi produsele ╚Öi serviciile acestora, sunt protejate de drepturile de autor, drepturile de design ╚Öi m─ârcile Global FX sau ale ter╚Ťelor p─âr╚Ťi. Utilizatorul nu are dreptul s─â utilizeze aceste m─ârci sau drepturi de design f─âr─â acordul nostru scris sau al proprietarului lor.

R─âspundere ╚Öi Limit─âri:┬áCon╚Ťinutul Produselor furnizate prin intermediul serviciilor noastre reprezint─â doar opinii ╚Öi informa╚Ťii generale ╚Öi nu trebuie interpretate ca recomand─âri sau garan╚Ťii. Orice decizie de tranzac╚Ťionare pe pie╚Ťele financiare este la discre╚Ťia fiec─ârui Utilizator ╚Öi este responsabilitatea acestuia.

Cu toate c─â am depus toate eforturile pentru a furniza informa╚Ťii corecte ╚Öi actualizate ├«n Produsele noastre, nu ne asum─âm responsabilitatea pentru exactitatea, corectitudinea sau exhaustivitatea con╚Ťinutului acestor produse. Utilizarea acestor produse se face pe propria r─âspundere, iar Global FX exclude ├«n mod expres orice r─âspundere pentru orice cost, pierdere sau daun─â suferit─â ca urmare a utiliz─ârii acestor produse. Produsele noastre nu constituie consulta╚Ťii financiare sau fiscale reglementate ╚Öi nu ne asum─âm nicio r─âspundere pentru ac╚Ťiunile ulterioare ale Utilizatorilor bazate pe informa╚Ťiile con╚Ťinute ├«n aceste produse.

Excep╚Ťia de garan╚Ťie:

Toate informa╚Ťiile utilizate pentru a descrie produsele noastre, inclusiv imagini statice sau dinamice, texte descriptive, prezent─âri grafice sau audio-video, sunt furnizate cu scopul exclusiv de a prezenta ╚Öi informa utilizatorii.

Utilizatorul recunoa╚Öte ╚Öi accept─â c─â, ├«n cazul produselor electronice sau digitale care ofer─â acces imediat, acestea nu beneficiaz─â de garan╚Ťie legal─â, conform prevederilor legale aplicabile.

Cu toate acestea, dorind s─â aib─â clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi, Global FX poate implementa o politic─â special─â privind garan╚Ťia pentru anumite produse digitale. ├Än acest sens, Global FX poate returna total sau par╚Ťial sumele pl─âtite de c─âtre Utilizator ├«ntr-un anumit termen ╚Öi cu respectarea unor condi╚Ťii specifice. Condi╚Ťiile exacte pentru rambursarea pl─â╚Ťilor sunt detaliate ├«n sec╚Ťiunea corespunz─âtoare a prezentelor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii.

Dreptul de retragere/rambursare al Utilizatorului
Inexisten╚Ťa dreptului de retragere:

Utilizatorul recunoa╚Öte ╚Öi accept─â c─â nu are un drept automat de retragere. Prin acceptarea acestor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, Utilizatorul acord─â ├«n prealabil ╚Öi expres consim╚Ť─âm├óntul s─âu, confirm├ónd c─â este con╚Ötient c─â ├«╚Öi va pierde dreptul de retragere, conform dispozi╚Ťiilor legale aplicabile contractelor ├«ncheiate la distan╚Ť─â ╚Öi ├«n ceea ce prive╚Öte drepturile consumatorilor ├«n cadrul contractelor cu profesioni╚Öti, conform Ordonan╚Ťei de Urgen╚Ť─â nr. 34/2014. Aceast─â ordonan╚Ť─â prevede exceptarea furniz─ârii de con╚Ťinut digital, care nu este livrat pe un suport material, de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea, Global FX poate decide, la propria sa evaluare ╚Öi discre╚Ťie, s─â ramburseze anumite sume de bani, fie total, fie par╚Ťial, ├«n circumstan╚Ťe specifice ╚Öi ├«n conformitate cu condi╚Ťiile men╚Ťionate. Cu toate acestea, aceast─â ac╚Ťiune nu implic─â ├«n niciun fel o obliga╚Ťie sau r─âspundere constant─â de a proceda astfel.

├Än cazul return─ârii unui Produs digital, Utilizatorul va pierde automat accesul la toate cursurile, platforma, grupurile private, webinariile, ╚Öedin╚Ťele de coaching, extragerile de premii ╚Öi alte beneficii oferite de c─âtre Global FX, iar contul Utilizatorului va fi ╚Öters.

Revenirea banilor este posibil─â ├«n anumite scenarii ╚Öi este men╚Ťionat─â detaliat ├«n sec╚Ťiunea ÔÇťPolitica de anulare contÔÇŁ de pe website.

Protec╚Ťia datelor ╚Öi confiden╚Ťialitate:

P─âr╚Ťile recunosc c─â au luat la cuno╚Ötin╚Ť─â ╚Öi se conformeaz─â legisla╚Ťiei rom├óne╚Öti ╚Öi europene referitoare la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ├«n contextul desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťilor economice, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, Directiva European─â nr. 95/45/CE privind Regulamentul GDPR nr. 679/2016, cu amendamentele ulterioare.

Aspectele referitoare la confiden╚Ťialitatea ╚Öi prelucrarea datelor cu caracter personal, ├«n momentul plas─ârii comenzii ╚Öi achizi╚Ťion─ârii produsului furnizat, precum ╚Öi ├«n cazul ├«ncheierii altor acorduri sau contracte, sunt reglementate de Politica de Confiden╚Ťialitate, care face parte integrant─â din ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii. V─â rug─âm s─â parcurge╚Ťi cu aten╚Ťie con╚Ťinutul integral al Politicii de Confiden╚Ťialitate, disponibil─â aici.

Unele din motivele pentru care Global FX poate colecta date sau poate solicita Utilizatorului s─â furnizeze date personale includ, dar nu se limiteaz─â la: a) facilitarea livr─ârii produselor comandate; b) confirmarea comenzilor; c) informarea Utilizatorilor cu privire la stadiul comenzilor; d) ├«ncheierea altor acorduri, contracte sau colabor─âri; e) respectarea obliga╚Ťiilor legale; f) furnizarea de r─âspunsuri la notific─âri, sesiz─âri sau reclama╚Ťii; g) scopuri de marketing ╚Öi publicitate; h) scopuri de monitorizare a v├ónz─ârilor ╚Öi a comportamentului Utilizatorilor ╚Öi altele.

Global FX informeaz─â Utilizatorii c─â anumite informa╚Ťii cu privire la datele cu caracter personal, care apar╚Ťin acestora, pot fi dezv─âluite conform cerin╚Ťelor ╚Öi limitelor prev─âzute de lege c─âtre diverse autorit─â╚Ťi ale statului, cum ar fi parchetele, poli╚Ťia, instan╚Ťele de judecat─â ╚Öi altele.

Prin acceptarea prezentilor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, Utilizatorul confirm─â c─â este de acord ca datele sale personale s─â poat─â fi incluse ├«n baza de date a Global FX ╚Öi ├«╚Öi d─â ├«n mod expres acordul pentru stocarea, utilizarea ╚Öi prelucrarea datelor sale personale furnizate ├«n scopurile ╚Öi limitele stabilite ├«n Politica de Confiden╚Ťialitate de c─âtre Global FX ╚Öi colaboratorii sau afilia╚Ťii s─âi, precum ╚Öi pentru a fi transmise sau transferate afilia╚Ťilor s─âi, precum ╚Öi altor entit─â╚Ťi din ╚Ťar─â sau din str─âin─âtate, ├«n conformitate cu angajamentul de confiden╚Ťialitate pe care aceste entit─â╚Ťi ├«l au ╚Öi cu respectarea legisla╚Ťiei aplicabile.

P─âr╚Ťile sunt de acord s─â men╚Ťin─â confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor confiden╚Ťiale furnizate, inclusiv fa╚Ť─â de angaja╚Ťii, agen╚Ťii, colaboratorii sau afilia╚Ťii acestora, s─â previn─â dezv─âluirea c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi neautorizate ╚Öi s─â utilizeze aceste informa╚Ťii numai ├«n scopurile pentru care au fost comunicate ├«n prezentul document. Aceast─â obliga╚Ťie nu se aplic─â ├«n cazurile ├«n care utilizarea datelor este autorizat─â ├«n prealabil ╚Öi ├«n scris de c─âtre ambele P─âr╚Ťi ╚Öi cu respectarea termenilor stabili╚Ťi de acestea.

P─âr╚Ťile convin c─â toate inven╚Ťiile, cuno╚Ötin╚Ťele, informa╚Ťiile de afaceri, informa╚Ťiile comerciale, informa╚Ťiile de performan╚Ť─â privind produsele, informa╚Ťiile tehnice ╚Öi financiare sau orice alte informa╚Ťii desemnate ├«n mod special ca fiind confiden╚Ťiale sau care ar putea fi considerate ├«n mod rezonabil ca fiind confiden╚Ťiale, f─âr─â a fi necesar─â marcarea lor expres─â, dezv─âluite de c─âtre o Parte c─âtre cealalt─â Parte, constituie informa╚Ťii confiden╚Ťiale ╚Öi r─âm├ón proprietatea Partei care a f─âcut dezv─âluirea.

Prevederile acestei sec╚Ťiuni nu se aplic─â ╚Öi nu vor fi considerate informa╚Ťii confiden╚Ťiale ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

informa╚Ťiile care sunt sau au devenit publice f─âr─â a implica vreo ac╚Ťiune din partea unei P─âr╚Ťi;
informa╚Ťiile puse la dispozi╚Ťie P─âr╚Ťilor ├«n mod necofiden╚Ťial din surse externe ╚Öi care nu au fost supuse restric╚Ťiilor de dezv─âluire;
informa╚Ťiile pe care o Parte le cuno╚Ötea anterior comunic─ârii acestora de c─âtre cealalt─â Parte ╚Öi care nu erau supuse unei obliga╚Ťii de confiden╚Ťialitate;
informa╚Ťiile cerute ├«n baza ╚Öi ├«n conformitate cu legea ├«n cadrul unor proceduri judiciare, de c─âtre diferite autorit─â╚Ťi competente ├«n acest sens.
Utilizatorul confirm─â c─â nu va dezv─âlui informa╚Ťii confiden╚Ťiale ╚Öi/sau con╚Ťinutul produsului niciunei alte persoane, cu excep╚Ťia cazului ├«n care dezv─âluirea este necesar─â pentru ├«ndeplinirea anumitor obliga╚Ťii sau este cerut─â ├«n mod expres de lege. ├Än caz contrar, Global FX ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a solicita desp─âgubiri pentru orice prejudiciu cauzat de dezv─âluirea neautorizat─â.

Notific─âri, reclama╚Ťii ╚Öi sesiz─âri:

Utilizatorul consimte ├«n mod explicit ca toate coresponden╚Ťele ╚Öi notific─ârile legate de acest contract s─â fie gestionate prin intermediul po╚Ötei electronice, folosind adresa de e-mail furnizat─â la momentul plas─ârii comenzii sau prin intermediul sistemelor de mesagerie disponibile pe paginile de social media care apar╚Ťin Global FX ╚Öi care sunt utilizate pentru comunicare cu Utilizatorul.

Utilizatorul are op╚Ťiunea de a transmite notific─âri, reclama╚Ťii sau sesiz─âri cu privire la comanda plasat─â sau la produsul livrat folosind adresa de e-mail: globalfx@trsdesign.ro. Echipa noastr─â se angajeaz─â s─â solu╚Ťioneze astfel de sesiz─âri ├«ntr-un interval de 30 (treizeci) de zile de la primirea acestora.

Prezen╚Ťa noastr─â va fi confirmat─â prin dovada expedierii coresponden╚Ťelor din partea Global FX c─âtre Utilizator.

For╚Ťa major─â:

Nicio parte nu poate fi considerat─â responsabil─â pentru neexecutarea sau executarea necorespunz─âtoare, par╚Ťial─â sau total─â, a oric─âror obliga╚Ťii stipulate ├«n ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii (cu excep╚Ťia pl─â╚Ťii pre╚Ťului), atunci c├ónd aceasta se datoreaz─â unui eveniment de for╚Ť─â major─â. For╚Ťa major─â se define╚Öte ca fiind un eveniment neprev─âzut ╚Öi dincolo de controlul rezonabil al oric─âreia dintre P─âr╚Ťi, conform defini╚Ťiei oferite de legisla╚Ťia rom├ón─â ├«n vigoare. Aceasta include, dar nu se limiteaz─â la, ac╚Ťiuni sau decizii guvernamentale sau ale autorit─â╚Ťilor publice sau locale, pandemii, st─âri de r─âzboi, acte de terorism, dezastre naturale, accidente nucleare, ac╚Ťiuni ale hackerilor sau probleme cu furnizorii de servicii de internet.

Dac─â un astfel de eveniment de for╚Ť─â major─â persist─â timp de 15 zile de la momentul apari╚Ťiei, atunci P─âr╚Ťile au dreptul de a notifica ├«n scris ├«ncetarea automat─â a contractului, f─âr─â a fi necesare alte formalit─â╚Ťi, f─âr─â a se implica instan╚Ťele judec─âtore╚Öti ╚Öi f─âr─â ca niciuna dintre ele s─â poat─â cere daune-interese celeilalte.

Încetarea acordului:

Obliga╚Ťiile ╚Öi responsabilit─â╚Ťile ambelor P─âr╚Ťi care au devenit datorate sau care au fost executate ├«nainte de ├«ncetarea acestui acord vor continua s─â fie ├«n vigoare ╚Öi dup─â ├«ncetarea acestuia. Ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii r─âm├ón valizi p├ón─â ├«n momentul ├«n care oricare dintre P─âr╚Ťi decide s─â ├«l rezilieze.

Ave╚Ťi posibilitatea de a solicita rezilierea acestui acord ├«n orice moment prin trimiterea unei notific─âri ├«n care ne informa╚Ťi c─â nu mai dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi Produsele achizi╚Ťionate ╚Öi/sau Site-ul nostru.

Cu toate acestea, ├«n situa╚Ťia ├«n care, conform unei aprecieri rezonabile din partea noastr─â, descoperim sau avem motive s─â suspect─âm c─â nu a╚Ťi respectat niciun termen sau dispozi╚Ťie din ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, ne rezerv─âm dreptul de a refuza accesul la Produsele furnizate ╚Öi putem rezilia acest acord.

├Än cazul rezilierii, din orice motiv, a acestui acord ╚Öi a prezentelor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, clauzele referitoare la r─âspundere ╚Öi limitarea acesteia, excep╚Ťia de garan╚Ťie, drepturile de proprietate intelectual─â ╚Öi confiden╚Ťialitate vor r─âm├óne ├«n vigoare.

Cesiune și transfer:

Toate Produsele furnizate de noi ├«n conformitate cu ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii au o valoare nominal─â, sunt destinate utiliz─ârii personale ╚Öi nu pot fi transferate sau atribuite altor persoane.

Global FX ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a transfera ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii c─âtre orice alt─â companie, f─âr─â a fi necesar─â o notificare prealabil─â.

De asemenea, Global FX are dreptul de a ceda, transfera, subcontracta sau ├«nstr─âina ├«n orice mod Contractul sau oricare dintre drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile acestuia care decurg din Contract c─âtre o ter╚Ť─â parte, la discre╚Ťia sa.

Legisla╚Ťie aplicabil─â ╚Öi jurisdic╚Ťie:

Acest acord, al─âturi de Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile prezentate aici, precum ╚Öi ├«ntregul lor con╚Ťinut, sunt supuse legisla╚Ťiei rom├óne ├«n vigoare ╚Öi vor fi interpretate ├«n conformitate cu aceasta.

Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile, ├«mpreun─â cu ceea ce con╚Ťin, sunt ├«n acord cu normele legislative ╚Öi regulile referitoare la protec╚Ťia consumatorului. Acestea au fost elaborate av├ónd ├«n vedere prevederile Legii nr. 365/2002 privind comer╚Ťul electronic, Legii nr. 296/2004 privind Codul consumului, Ordonan╚Ťei Guvernului nr. 21/1992 privind protec╚Ťia consumatorilor, Ordonan╚Ťei de Urgen╚Ť─â a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor ├«n cadrul contractelor ├«ncheiate cu profesioni╚Ötii, precum ╚Öi Regulamentului GDPR nr. 2016/679 privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal.

P─âr╚Ťile convin s─â ├«ncerce s─â rezolve pe cale amiabil─â orice ne├«n╚Ťelegere sau litigiu care ar putea s─â apar─â ├«n leg─âtur─â cu acordul ├«ncheiat.

Dac─â solu╚Ťionarea pe cale amiabil─â nu este posibil─â, orice litigiu rezultat din orice procedur─â, ne├«n╚Ťelegere sau solicitare a P─âr╚Ťilor ╚Öi/sau care ar putea s─â apar─â ├«n rela╚Ťia dintre P─âr╚Ťi, indiferent dac─â are un caracter contractual sau nu, va fi supus jurispruden╚Ťei instan╚Ťelor de judecat─â din Rom├ónia.ÔÇŁ

Dispozi╚Ťii finale diverse:
Modific─âri ale Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor

V─â oferim posibilitatea de a accesa ├«n orice moment cea mai recent─â versiune a Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor noastre pe site-ul nostru, vizit├ónd pagina dedicat─â. Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza, modifica sau ├«nlocui oricare parte a acestor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii, prin publicarea de actualiz─âri ╚Öi modific─âri pe site-ul web.

Este responsabilitatea fiec─ârui Utilizator s─â verifice periodic site-ul pentru a fi la curent cu eventualele modific─âri. Continuarea utiliz─ârii sau acces─ârii site-ului nostru sau a Produselor noastre dup─â publicarea oric─âror modific─âri la ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii reprezint─â o acceptare explicit─â a acestor modific─âri.

Validitatea acordului ╚Öi nulit─â╚Ťi

Prezentele Condi╚Ťii reprezint─â acordul integral dintre dumneavoastr─â ╚Öi Global FX referitor la Produsul achizi╚Ťionat ╚Öi ├«nlocuiesc orice ├«n╚Ťelegere anterioar─â sau contemporanee, fie ea oral─â sau scris─â, cu privire la subiectele acoperite de Produsul achizi╚Ťionat.

Orice ambiguit─â╚Ťi ├«n interpretarea acestor Condi╚Ťii nu vor fi interpretate ├«n dezavantajul p─âr╚Ťii care a redactat acest document.

├Än cazul ├«n care o dispozi╚Ťie sau clauz─â a acestor Condi╚Ťii este considerat─â, par╚Ťial sau ├«n totalitate, nul─â, invalid─â, neexecutabil─â sau ilegal─â, aceast─â dispozi╚Ťie va r─âm├óne ├«n vigoare ├«n m─âsura maxim─â permis─â de legea aplicabil─â, f─âr─â a afecta validitatea sau aplicabilitatea celorlalte dispozi╚Ťii.

Permiterea trimiterii c─âtre Site-ul nostru este condi╚Ťionat─â de respectarea unor reguli adecvate de conduit─â online ╚Öi cel pu╚Ťin a urm─âtoarelor condi╚Ťii:

utilizarea în mod corect și legal;
ab╚Ťinerea de la sugestia oric─ârei forme de asociere, recomandare sau aprobare din partea noastr─â, ├«n absen╚Ťa unei astfel de aprob─âri;
evitarea inten╚Ťionat─â de a aduce prejudicii reputa╚Ťiei noastre sau de a profita ├«n mod neloial de aceasta.
Includerea Site-ului nostru pe alte site-uri web este permisă numai cu acordul expres, în scris și prealabil al Global FX.

Este interzis─â trimiterea c─âtre Site-ul nostru de pe orice site care ├«ncalc─â ├«n mod evident drepturile persoanelor, promoveaz─â violen╚Ťa, discriminarea, activit─â╚Ťi ilegale sau con╚Ťinut explicit sexual.

Global FX poate include linkuri c─âtre alte site-uri pe Site-ul s─âu web. Cu toate acestea, cu excep╚Ťia situa╚Ťiilor ├«n care este specificat ├«n mod expres altfel, site-urile la care se face trimitere nu sunt sub controlul ╚Öi responsabilitatea Global FX.

Global FX nu ├«╚Öi asum─â ╚Öi nu accept─â nicio responsabilitate pentru con╚Ťinutul site-urilor ter╚Ťe la care poate face trimitere ├«n anumite momente. Includerea unui link c─âtre un alt site web pe Site-ul nostru are un scop informativ ╚Öi nu implic─â sus╚Ťinere din partea noastr─â a respectivelor site-uri sau a persoanelor care le administreaz─â.

Riscurile tranzac╚Ťion─ârii:┬áParticiparea la tranzac╚Ťionarea pe pie╚Ťele financiare implic─â un nivel semnificativ de risc, iar exist─â posibilitatea pierderii ├«ntregului capital investit. Nu putem fi f─âcu╚Ťi responsabili pentru eventualele pierderi suferite de clien╚Ťi.

Litigii:┬áOrice controvers─â sau disput─â referitoare la ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii sau la serviciile noastre va fi solu╚Ťionat─â prin intermediul unui tribunal din Rom├ónia.

Termeni defini╚Ťi:┬á├Än ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii, ÔÇťnoiÔÇŁ, ÔÇťnostruÔÇŁ ╚Öi ÔÇťserviciile noastreÔÇŁ se refera la site-ul ╚Öi serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Aceptarea acestor termeni ╚Öi condi╚Ťii: Utilizarea serviciilor noastre constituie acceptarea termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor impuse de c─âtre echipa Global FX.

Protec╚Ťia consumatorului:

A╚Öa cum am subliniat anterior, Global FX respect─â ├«n totalitate drepturile consumatorilor ╚Öi confirm─â c─â, ├«n momentul formul─ârii acestor Termeni ╚Öi Condi╚Ťii ╚Öi la furnizarea Produselor c─âtre Utilizator, s-au respectat ├«n totalitate prevederile legale relevante.

├Än cazul unor chestiuni referitoare la protec╚Ťia consumatorului, Utilizatorul are posibilitatea de a consulta ╚Öi verifica informa╚Ťiile disponibile pe site-ul Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale pentru Protec╚Ťia Consumatorului (ANPC).

Curs Forex, Incepeti cariera de trader Daniel Forlafu

Introdu email-ul și parola pentru a te autentifica în contul tău.

Curs Forex, Incepeti cariera de trader Daniel Forlafu

Introdu email-ul și parola pentru a te autentifica în contul tău.