Termeni&Conditii

Name: Forlafu Dorina Eva
CUI: 44927280
Adresa: Sat Rosiuta, Mun Motru, Ulita Crinului Nr2, Jud Gorj

Copyyright

Conținutul acestui site este protejat prin drepturi de autor © GlobalFx. Toate lucrările și materialele originale create de GlobalFx sunt protejate prin drepturi de autor și nu este permis să fie copiate sau difuzate fără permisiunea proprietarului. Drepturile de autor se extind la orice materiale, videoclipuri, postări pe forum, imagini, documente, e-mailuri sau comentarii care intră sub incidența Legii dreptului de autor din Marea Britanie (1988) care acoperă drepturile de autor, desenele și brevetele.
Dacă acționați cu încălcarea acestor termeni, sunteți vinovați de încălcarea legii drepturilor de autor și veți fi răspunzător legal în fața unei instanțe de judecată. Nu copiați, distribuiți, editați, modificați, furați sau vindeți lucrările și materialele originale create de autor sau furnizate de GlobalFx.
Conținutul documentelor noastre, al videoclipurilor, al serverului comunitar și al revistelor comerciale sunt toate lucrări originale și vor rămâne proprietatea GlobalFx.

GENERAL

Orice sfat sau informație de pe acest site web este doar un sfat general și nu ține cont de circumstanțele dvs. personale.

Nu trebuie să tranzacționați sau să investiți numai pe baza acestor informații.

Vizualizând orice
material sau folosind informațiile din serverul comunității noastre, sunteți de
acord că acestea sunt materiale de educație
generală și nu veți putea atrage răspunderea nici
unei persoane
sau entitate pentru pierderi sau daune rezultate din
conținutul sau sfaturile generale furnizate de GlobalFx.

Participarea la tranzacționare și investiții implică riscuri. Trebuie să fiți conștienți de riscuri și să fiți dispus să acceptați aceste riscuri pentru a investi bani. Nu sunt garantate de către sau în numele GlobalFx că orice cont va obține sau este probabil să obțină profituri sau pierderi similare celor discutate în orice material din comunitatea noastră

AVERTISMENT DE RISC

Tranzacționarea are recompense potențiale mari, dar și riscuri potențiale mari. Gradul ridicat de pârghie și volatilitatea pieței pot acționa atât împotriva dvs., cât și în favoarea dvs. Trebuie să fiți conștient de riscurile investițiilor și să fiți dispus să acceptați riscurile pentru a tranzacționa pe aceste piețe. Tranzacționarea valutară implică un risc substanțial de pierdere și nu este potrivită pentru toți investitorii. Vă rugăm să nu tranzacționați folosind bani împrumutați sau bani pe care nu vă puteți permite să-i pierdeți.

Nu este garantat de către sau în numele GlobalFx că orice cont va obține sau este probabil să obțină profituri sau pierderi similare celor discutate în orice material de pe serverul comunității noastre. Orice opinii, știri, analize, prețuri sau alte informații de pe serverul comunității noastre sunt furnizate ca comentarii generale de piață și nu constituie sfaturi de investiții. Nu ne asumam răspunderea pentru orice pierdere sau daună, inclusiv fără limitare la orice pierdere de profit, care poate apărea direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informații.

DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți și să dețineți GlobalFx, filialele și filialele sale, precum și directorul, ofițerii, agenții, contractanții, partenerii și angajații acestora, inofensivi pentru și împotriva oricărei pierderi, răspunderi, creanțe, cereri, daune, costuri și cheltuieli, inclusiv onorarii rezonabile pentru avocat , realizat de orice terță parte din cauza sau care rezultă din sau în legătură cu orice conținut de utilizator sau conținut pe care îl postați sau îl partajați pe sau prin intermediul site-ului web, utilizarea dvs. de către serviciu sau site-ul web, comportamentul dvs. în legătură cu serviciul sau site-ul web sau cu alți utilizatori ai serviciului sau a site-ului web sau a oricărei încălcări a acestor Termeni sau a oricărei legi sau a drepturilor oricărei terțe părți.

GlobalFx consideră că materialul de pe acest server comunitar se bazează pe informații fiabile. Cu toate acestea, GlobalFx nu garantează acuratețea, caracterul complet sau actualitatea oricăruia dintre materialele de pe acest site web, iar materialul trebuie confirmat din alte surse. Orice proiecții sunt doar estimative și nu pot fi realizate.

Materialul de pe site-ul nostru nu constituie nici o ofertă sau o invitație de la GlobalFx; sau o recomandare de valori mobiliare de către GlobalFx de a cumpăra sau vinde orice produse financiare.

Nimic din site-ul nostru nu constituie sfaturi financiare personale. Materialele si orice informatie de pe acest site nu ia în considerare circumstanțele personale și nevoile unei anumite persoane. Înainte de a lua orice decizie de investiție, ar trebui să luați în considerare propriile circumstanțe personale.

Cu excepția răspunderii care nu poate fi exclusă legal, GlobalFx exclude orice răspundere (inclusiv răspunderea pentru neglijență) care rezultă din utilizarea oricărui material de pe acest site. Răspunderea care nu poate fi exclusă legal este limitată în măsura maximă posibilă. Acest site nu trebuie utilizat ca înlocuitor al sfaturilor profesionale.

Cu excepția răspunderii care nu poate fi exclusă legal, GlobalFx exclude orice răspundere (inclusiv răspunderea pentru neglijență) care rezultă din utilizarea datelor sau informațiilor furnizate de furnizorii terți către site-ul web. Răspunderea care nu poate fi exclusă legal este limitată în măsura maximă posibilă.

Rambursări: Vă rugăm să rețineți că toate vânzările sunt finale. GlobalFX nu este obligat să ofere o rambursare celor care au achiziționat un abonament.

ÎNCĂLCAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi ale noastre în conformitate cu acești Termeni și condiții, dacă încălcați în vreun fel acești termeni și condiții sau dacă suspectăm în mod rezonabil că ați încălcat în vreun fel acești termeni și condiții, putem:

  •  să vă trimită unul sau mai multe avertismente formale;
  •  suspendă temporar accesul la serverul nostru;
  •  să vă interzicem permanent accesarea serverului nostru;
  • să vă blocam computerele care utilizează adresa dvs. IP să acceseze site-ul nostru web;
  •  contactați oricare sau toți furnizorii dvs. de servicii de internet și solicitați-i să vă blocheze accesul la site-ul nostru web;
  • Să inițieze acțiuni în justiție împotriva dvs., fie pentru încălcarea contractului sau altfel;
  •  și / sau suspendarea sau ștergerea contului dvs. de pe site-ul nostru web.

În cazul în care suspendăm sau interzicem sau blocăm accesul dvs. la site-ul nostru web sau la o parte din site-ul nostru, nu trebuie să întreprindeți nicio acțiune pentru a ocoli o astfel de suspendare sau interdicție sau blocare, inclusiv, fără limitare, crearea și / sau utilizarea unui cont diferit.

Politica de livrare a serviciilor

      Livrarea serviciilor de îndrumare (ședințe) se va realiza exclusiv online și se va realiza prin accesare și adaugarea mentorului (live:danforlafu)  pe platforma skype, iar cursul online o să fie disponibil imediat după achiziționarea pachetului (timp aproximativ de verificare a achiziției o ora).

  • 30-days delayed settlement

 

 

Politica de retur

GlobalFX vinde pachete educaționale. Aceste pachete variază de la lunar la anual, pentru termenii de anulare a se vedea mai jos.

      Orice achiziție nu poate fi anulată sau rambursată, deoarece aceste pachete includ videoclipuri înregistrare.În cazul în care programările dvs. la ședințele 1-1 vor fi amânate de 3 ori, veți avea posibilitatea să solicitați banii înapoi pentru toate ședințele achitate ( prețul cursului 1-1 minus prețul cursului online).

      În cazul în care dumneavoastră nu veți fi prezent la două ședințe stabilite de comun acord, următoarele absențe vor fi contorizate și considerate ședințe efectuate. Motivele serioase, care se pot dovedi (deces, boală, etc.), sunt scutite de la această regulă.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.